Majówkowe zniżki na wakacyjne wyjazdy!

Opublikowany

Absolutnie nie zgadzamy się na koniec majówki - w AIESEC świętujemy najbardziej wiosenny miesiąc roku do 31 maja!

Długo myśleliśmy, jak go porządnie uczcić. Pomyśleliśmy: a gdyby poznawanie różnych zakątków świata było chociaż odrobinę tańsze? No i jest! Przez cały miesiąc możecie dostać zniżkę na udział w naszych programach wymianowych: Global Volunteer, Global Entrepreneur i Global Talent. Wszystko po to, żeby zdobywanie międzynarodowego doświadczenia było jeszcze łatwiejsze!
GV_Discount_1.png
Global Volunteer:
Zniżka -25% na udział finansowy w programie dla Ciebie oraz Twojego znajomego.
Zniżka -40% na udział finansowy w programie dla Ciebie oraz Twoich 2 znajomych.

(Aby skorzystać ze zniżki nie musicie jechać na ten sam projekt. To od Was zależy gdzie chcecie zdobyć doświadczenie wolontariackie.)
GE_Discount.png
Global Entrepreneur:
Zniżka -30% na udział finansowy w programie dla pierwszych 15 osób, które zostaną zaakceptowane na praktyki Global Entrepreneur w Brazylii, Grecji lub Rumunii.
GT_Discount.png
Global Talent:
Zniżka -20% na udział finansowy w programie dla pierwszych 10 osób, które zostaną zaakceptowane na praktyki Global Talent w Indiach, Czechach lub Rumunii.
Świętuj majówkę z nami i zaplanuj wakacje swojego życia już teraz na aiesec.org

AIESEC | Leaders for the world

Activate your leadership by going on an AIESEC experience. Find opportunities to live a shared responsibility for the world and shape it for a better future.

Czy też widzisz martwego słonia na tym zdjęciu?

"Super - wolontariusze tacy szczęśliwi, no i słoń taki szczęśliwy". Nie macie pojęcia, ile w tym komentarzu - o ironio - racji!